Telefon: 6225 4875 | Telefontid: Mandag - fredag 10:00 - 12:00

Klientudtalelser

I GOG har vi igennem de sidste mange år haft et tæt og godt samarbejde med Bandagist-Butikken/ Jan Bang Andersen . Et samarbejde der er meget givtigt for vores spillere på alle niveauer, der med hjælp fra Jan og hans Individuelle fodindlæg, ofte kan komme af med skader/skavanker, de har døjet med i længere tid.

Spillerne kommer til Jan igen og igen, når deres såler er brugt for at få nogle nye. Hjælpen gives både til vores børnespillere og til ligaprofilerne, der har stor glæde af samarbejdet.

Jan har adskillige gange fået vores ligaspillere på banen, hvor det uden hans hjælp, ikke havde været muligt.

- Kasper Jørgensen:
Direktør i GOG og tidligere prof. håndboldspiller

De sidste 9 år har jeg brugt Individuelle fodindlæg fra Bandagist-Butikken,
både i håndboldsko og diverse andre træningssko. Jeg har haft flere knæskader og –operationer hvor fodindlæggene hjælper bl.a. i genoptræning mht. Korrekt belastning af knæ, hofter og videre op.

Jeg har, gennem min egen uddannelse som fysioterapeut og min tid i elite håndbold set mange forskellige typer indlæg til sko og jeg er ikke i tvivl om kvaliteten af Individuelle fodindlæg fra Bandagist-Butikken, er flere niveauer over det jeg ellers har set. Jeg lever af min krop, og mine fødder belastes meget hver dag, derfor skal mine fodindlæg være af bedste kvalitet.

-Line Jørgensen:
Anføre for A-landsholdet for damer, med 133 landskampe.

Jan Pytlick

Jeg har igennem de sidste 8 år altid oplevet et seriøst og godt samarbejde med Bandagist-Butikken / Jan Bang Andersen, både i forbindelse med det danske kvindelandshold, men også i liga håndbold, både i udenlandske og danske klubber.

De rigtige fodindlæg kan virkelig gøre en skadet spiller hurtig klar.

Eksempelvis en Achilles Tendinit hos Andrea Lekic og Tibialis Posterior Syndrom hos Jovankova Radecevic fra ZRK VARDA. Tak for din altid hurtige og effektive hjælp.

Michael V. Knudsen

Individuelle fodindlæg fra Bandagist-Butikken der sidder perfekt fra første
gang du får dem i skoene.

Lignende såler der er special produceret er enten tit for tykke/tynde eller fylder for meget i skoen.

Individuelle fodindlæg fra Bandagist-Butikken er tilpasset og passer perfekt ned i alle slags håndboldsko og du bibeholder følingen og kontakten med halgulvet, som er altafgørende for hurtige retningsskift/fodbevægelser.

Hvad siger vores Kunder/ Klienter om os