Telefon: 6225 4875 | Telefontid: Mandag - fredag 10:00 - 12:00

Om Bandagisten

Min vigtigste opgaver er, at sikre dig en smertefri aktiv hverdag

konsultation1

Jan Bang Andersen - Aut. Bandagist

Degree of Bachelor of Science in Prosthetics and Orthotics (BSc).

Jeg har 25 års erfaring fra branchen, heraf de sidst 10 år fra egen klinik.

Mit fokus er primært på Fodindlæg, fordi foden optager hele belastningen af din vægt, både i det daglige, og endnu mere når du er fysisk aktiv. Er foden i ubalance, kan det give klienten/kunden store udfordringer. Derfor er det også naturligt at interessere sig for Sko & Fodtøj.

Endvidere har jeg fokus på ben Proteser af alle slags, hvadenten protesen skal bruges til forflytninger, konkurrenceidræt eller almindelig gang. Det er fantastisk at oplever mennesker, der i forbindelse med en amputation, går fra at tro deres liv er slut, til at opdage at mulighederne er ubegrænset.

Ortoser er en stor pakke blandet bolcher, af bandager, skinner, helbenststativer korsetter, halskraver m.m. Altid en spændende udfordring i forhold til at finde det optimale løsning, til den enkelte klient/kunde.

Mit vigtigeste formål som Bandagist, er at øge kundens/klientens mobilitet og livskvalitet og sikre en smertefri hverdag - uanset om det er en protese, en ortose eller et par fodindlæg du har behov for.

om-os-sport

Sport

Har du smerter i fod, underben, knæ, hofte eller ryg, dagligt, periodevis, eller i forbindelse med din sport, har vi mulighed for at se, hvordan du belaster dine fødder, stående og/eller gående via vores unikke Foot-Scan system og/eller via video.

Jeg har udført mere end 3600 scanninger/ belastningsanalyser, der selvfølgelig giver en hvis erfaring, sikkerhed og rutine.

Jeg foretager en klinisk vurdering, scanner dine fødder m.h.p. belastningen, trykfordelingen og din fodtype. Vi optager video af dit gangmønster hvis det er nødvendigt, ja kort sagt gør vi det der skal til, for at finde årsagen til dine smerter, gener og/eller muskelspændinger m.m.

Du har mulighed for at læse lidt om, hvilken type indlæg vi kan tilbyde, og hvorfor Bandagist - Butikken vælger netop disse. Se mere under Fodindlæg i menuen. Vi tilbyder rådgivning i forbindelse med valg af alm. sko, træningssko m.m., set i forhold til netop dine fødder.

Metoden jeg benytter mig af, når jeg fremstiller fodindlæg, er udviklet igennem de sidste 15 år. Den er løbende justeret og tilpasset, uden at gå på kompromis med funktion og effekt.

Jeg servicerer i dag rigtig mange topatleter, men har også mange motionister. Den største grupper er dog helt almindelig mennesker, der har en ubalance i foden.
Ofte ser jeg klienter/kunder få en rigtig kompetent behandling af læger, fysioterapeuter, kiropraktikere m. m. Behandlingen har ofte en rigtig god effekt imens den stå på og umiddelbart efter. Det paradoksale er bare at behandlingerne kun løser symptomerne, hvilket ofte bekræftes, når klienten/kunden kommer ned fra briksen og belaster foden igen. Da foden forsat står skævt ved belastning, er i ubalance, vil generne så småt  begynde igen, og øges i takt med at aktivitet og belastning øges. Jeg behandler årsagen og får foden i balance med Individuelle fodindlæg.

Min erfaring er; at kombinationen af at genoprette fodens balancen og samtidig få behandling, er den hurtigeste vej tilbage til en smertefri tilværelse.

Jeg har idag mange A-landsholdsspillere fra både herre og dame landshold i håndbold, samt et utal af spillere fra den danske liga, og fra Ungdoms landsholdene, hvilket bl.a. fremgår af kommentarerne under fanen/Klienter.

ortopædi

Ortopædi

Jeg ligger stor vægt på en god dialog, da den er grundlaget for en optimal løsning på dine ortopædiske spørgsmål. Hvad enten du har behov for en enkel håndledsbandage, et kompliceret helbensstativ eller en benprotese, er målet altid det samme; En tilfreds klient/kunde der udnytter sine muligheder fuldt ud. Udfra vores første møde, kommer jeg med foreslag til mulige løsninger, så vi i fællesskab kan vurdere hvilke muligheder du har, og hvilken løsning der passer dig bedst. Jeg ser frem til at møde dig i Bandagist - Butikken, enten på en af vores lokationer, men også gerne på et hjemmebesøg når det er påkrævet.

 

 

Om os

25 års erfaring fra branchen, heraf de sidst 10 år fra egen klinik, primært med fokus på fodindlæg. Vi har udført mere end 3600 scanninger/belastningsanalyser.

Adresse: Kystvej 2, Lundeborg, Hesselager, Fyn, Denmark

Telefon: 6225 4875

Email: jan@bandagist-butikken.dk

Vores ekspertise

Vi servicerer i dag rigtig mange topatleter, men har også mange motionister. Den største grupper er dog helt almindelig mennesker, der har en ubalance i foden.

Ofte får skadede spillere rigtig kompetent behandling af læger, fysioterapeuter, kiropraktikere m. m., behandlingen har ofte en rigtig god effekt efter kortere eller længere tid.

Find os

Kontakt os

Indtast venligst dit navn.
Indtast venligst en besked